En smakrik gåva

Det behöver inte vara någons födelsedag/student/julafton/namnsdag eller liknande för att man ska vilja ge någon en gåva. Det kan vara den perfekta gesten när någon har varit ledsen eller sjuk under lång tid, eller bara för att visa att hur mycket du bryr dig om personen. 

present_305570936En gåva som man kan äta är ideal: den är vacker att se på, visar att du känner personen och vad hen gillar, samt att gåvan alltid kommer till nytta!

Vad finns det då för bra gåvor att ge bort? Om personen tycker om en viss produkt som är lite svårare att få tag på, kan det vara värt lite extra pengar eller fraktkostnad för att ge bort denna produkt. Man kan exempelvis köpa godis från USA i Sverige och ge bort deras favorit: Red Vines, Cadbury Egg, Twinkies och mycket mer!

Eller personen kanske är intresserad av testa nya saker, eller älskar en viss sorts mat/godis men vågar inte köpa en ny variant. Då kliver du in och hjälper till! För den som gillar att testa nytt kan man hitta många udda saker. Varför inte ge bort ett japanskt teset med matchate och visp. Att dricka te är en tradition och viktig ceremoni i Japan. Vill man få en inblick i den japanska kulturen, kan teceremonin vara en bra början.

För den som älskar pizza men alltid köper samma sak, kan man ge bort en gåva som tvingar dem att prova en ny variant. Köp en pizzasten som man kan ha på grillen eller i ugnen. Köp också med ingredienserna så kan ni börja göra era egna pizzor på en gång!