Fixa möhippa!

En möhippa kan innehålla vad som helst men oavsett vilken inriktning man väljer så finns det roliga tillbehör som enkelt går att beställa på nätet. För även om ni tänkt er en något lugnare tillställning så är det alltid kul om det syns att det är en möhippa på gång.

Alternativ

Om galna upptåg inte är vad bruden uppskattar kan istället ett bättre alternativ vara en aktivitet som riktar sig mot livets goda när det är dags för er att fixa en möhippa. Något ni kan njuta av tillsammans och som både är lärorikt och blir ett minne för livet. En dag i fantastisk miljö med inspiration för både smak och doft.

Vinprovning

Vinprovning är så mycket mer än att bara smaka på viner, även om det är trevligt i sig, det är en möjlighet att få fördjupad kunskap. Ni får följa med på en resa genom historien om de vin ni väljer. Hur jobbar producenterna och hur ser processen ut när vinet tas fram. Varför får vissa viner kallas det ena eller det andra. Vad är det som gör att viner smakar olika från år till år. Och förutom allt detta får ni njuta av vinerna, gemenskapen och goda tilltugg. Vad kan vara bättre på en speciell dag tillsammans med sina vänner.