Gott för andra

Att njuta av livets goda, det älskar vi alla. Nu ska du få ett tips på hur du kan kombinera två av dessa goda ting, och faktiskt varken äta eller uppleva något själv. 

Skicka en söt överraskning

Lät det där märkligt? Vad är det för livsnjuteri om jag själv inte får ta del av det, kanske du undrade. Här kommer förklaringen. Den ena av de nämnda två goda sakerna är en tårta. Den andra handlar om den härliga känslan att få ge bort något för att göra en annan person glad. Kombinationen av detta stavas Postkakan. Postkakan är en sorts tårta som tillverkas med ingredienser så att hållbarhetstiden är långt mycket längre än en vanlig tårta, och dessutom är den fast i formen och relativt tunn. Det innebär att den går att i förpackning skicka via posten!

Själva tårtan finns i fem utföranden; Postnöt, Apelsintryffel, Sacher, Citron och Kola Kokos. Vill man inte bara skicka tårtan i syfte att göra någon annan glad så erbjuds man även möjligheten att använda den i marknadsföringssyfte och liknande. Du kan välja att få ditt företags logotyp på tårtan och sedan skicka ut den till exempel till kunder eller potentiella nya kunder.

Eller så glömmer du ovanstående och faller för en av de sju dödssynderna och skickar tårtan till din egen adress!