Schyssta bordsunderlägg

Att hålla sitt bord rent och helt är enkelt. Att ha en bra fin duk som räddar från eventuella spillningar och olyckor gör att du inte behöver oroa dig för att skada ditt bord. Att hitta bra och prisvärda dukar är dock ännu svårare. Speciellt om man har barn hemma, så vill man inte lägga en förmögenhet på sina dukar, då de ofta används i hög ruljans.

Ett bra sätt att hålla sitt bord rent och snygg längre är med dukar. Att ha en duk är lite tråkigt hela tiden men det räddar ditt bord och håller det levande bra mycket längre. Ett sätt du kan hantera det är att ha på en duk under perioder du vet att det kommer användas mycket hårdare, och kanske kan ta mer stryk. Har du ett bord som behöver behandlas är det väldigt dumt att inte skydda det från alla tänkbara stänk och kladdningar som kan komma.

Hett tips till dig som inte riktigt vet vad för duk du vill ha, är att köpa hem snygga retro vaxdukar och ha dom som en duk. Det gör att du inte behöver oroa dig för att bordet kommer skadas och du kommer dessutom få lite mer stil och attityd på ditt bord. Win-win!