Spakänsla hemma

Du behöver inte bygga om hela badrummet för att skapa spakänsla hemma. Gröna växter kan piffa upp också det minsta badrum för att genast ge det en mer rofylld känsla. Byt ut därför ut den gamla trista spegeln, eller skaffa dig ett nytt duschdraperi. Med små enkla medel kan ditt gamla badrum bli ditt favoritrum.

Det enkla är det vackra

Vill du ha en mer markant förändring så kan en fondvägg ge badrummet nytt liv. En färgglad matta och nya fräscha handdukar piggar också upp. Härliga färger och vackra naturmaterial ger verkligen ett kalt badrum en helt annan känsla och dessutom kan du experimentera fritt med snittblommor och ljuslyktor för att hitta rätt stämning. Har du idétorka så klicka här för härlig inspiration.

Renovering

Vackra kakelplattor, ett nytt klinkergolv med golvvärme ger den där extra känslan av lyx och ett stort, härligt spa-bad blir pricken över i. Har du ett rymligt badrum, kan du prova att ställa in en vacker rottingfåtölj eller en träbänk. Komplettera med några förvaringskorgar och rulla ihop dina krispigt fräscha, nya handdukar och förvara dem i korgarna.

Vackra förpackningar ökar också på lyxkänslan. Våga därför visa upp dem istället för att gömma undan dem i något skåp. Ställ fram dem på en bricka så att de verkligen syns.